marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Breaking NewsGyor e campioana Europei la handbal! O nouă șansă ratată pentru Neagu!

    de Lucian Dănilă | 4 mai 2014, 8:14 PM | Sport

    0

    Gyor a câştigat Liga Campionilor pentru al doilea sezon consecutiv, după un succes cu 27-21 în faţa echipei muntenegrene Buducnost la care evoluează și românca Cristina Neagu.

    Neagu a ratat o nouă ocazie de a câştiga Liga Campionilor, deşi a înscris şapte goluri. Ea a mai pierdut o finală în urmă cu trei sezoane când evolua pentru Oltchim Râmnicu Vâlcea. Gyor este prima echipă după Viborg care şi-a păstrat trofeul cucerit la ediţia precedentă.

    Suporterii muntenegreni s-au bătut cu forţele de ordine în tribune. Katarina Bulatovic s-a dus la marginea terenului, unde erau suporterii muntenegreni, să liniştească spiritele. Un suporter muntenegrean a căzut din tribune, de la mare înălţime și a fost transportat în stare gravă la spital.

    7 goluri din 17 aruncări a reuşit Neagu în finala Ligii cu Gyor, un procentaj de 41%

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    8 + 1 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.