marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Apel la 112: „Veniți repede că fratele meu se spânzură de ziua lui!” Urmarea este „virală”…

    de Special Arad | 11 mai 2015, 11:42 AM | Naţional

    0

    Ambulanța și Poliția au intrat în alertă duminică după-amiază după ce un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că fratele lui, care își aniversa ziua de naștere, vrea să-și pună capăt zilelor. Imediat, echipajele de la salvare și poliție au pornit spre adresa indicată.

    Când au ajuns la fața locului, medicii și agenții au avut parte de o mare surpriză. Bărbatul care îi chemase a fost găsit „sorbind” o țigară, întins pe un pat, iar fratele „sinucigas” se cinstea de ziua lui de naștere, la 42 de ani.
    Cei doi frați erau beți bine și s-au gândit să mai adune niște oameni cu care să sărbătorească. Iar cei mai la îndemână s-au gândit că ar fi medicii de pe ambulanță și polițiștii care erau de serviciu.

    Cei doi frati din Costeiu sunt cunoscuti in zona din cauza scandalurilor pe care le provoaca atunci cand intrec masura cu bautura. De altfel, echipajele de la Ambulanta si SMURD le-au trecut pragul de multe ori, dupa ce acestia au sunat la 112, noteaza lugojonline.ro.

    FOTO: lugojonline.ro

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    6 + 4 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.