​Cel mai tare tun la pariuri: un polițist a dat lovitura verii!

  de Special Arad | 13 July 2016, 8:16 PM | Sport

  1

  Celtic Glasgow a pierdut cu 1-0 meciul disputat în deplasare cu Lincoln. Formația din Gibraltar a produs cea mai mare surpriză din preliminariile UEFA Champions League și a bifat o cotă incredibilă.

  Campioana Scoției, condusă de Brendan Rodgers, s-a făcut de rușine după ce a pierdut în fața unei echipe care a avut doar doi fotbaliști non-amatori în primul ”11”! Majoritatea dintre ei sunt polițiști sau pompieri.

  Lee Casciaro a înscris golul câștigător pentru formația din Gibraltar. Când nu e pe teren, Lee Casciaro este polițist și asigură liniștea și ordinea pe teritoriul care aparține de Regatul Unit, scrie pariori.ro.

  21.00 a fost cota pentru o victorie-surpriză a gazdelor

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Din păcate, unele rezultate ale manșei întâi ridică semne de întrebare cu privire la corectitudinea jocului! Da, este adevărat, cota foarte mare oferită de casele de pariuri tenta să aduci meciul la un asemenea rezultat, de aceea eu bănuiesc că la acest meci au fost câteva “mânării”! Este greu de crezut că Celtic, care vine totuși dintr-un campionat destul de puternic, mai ales în comparație cu cel din Gibraltar, nu a putut scoate măcar un egal (și acela ar fi fost o surpriză!) cu o echipă de amatori. S-ar putea spune că Celtic este, încă, în perioada de vacanță precompetițională, campionatul Scoției nu a început încă, echipa nu are meciuri oficiale “în picioare”, dar nici unul din argumentele astea nu țin.

   --1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.