Ziua Mondială a Diabetului, marcată la Arad

  de Special Arad | 12 noiembrie 2016, 10:36 AM | Sănătate | Știri Arad

  0

  Ziua Mondială a Diabetului a fost marcată la Arad vineri, cu trei zile înainte de data oficială (14 noiembrie), în organizarea „Lions Club Arad 2007” și „Centrul Medical Mediar Arad”, care și-au unit din nou forțele pentru o cauză nobilă și au organizat, în avans, o acțiune de măsurare a glicemiei.
  Acțiunea s-a desfășurat în fața Primăriei Arad, unde a fost măsurată gratuit glicemia celor care au trecut prin zonă și cărora li s-a oferit consiliere privind prevenția diabetului zaharat și a complicațiilor acestora.

  Seara, la ora 18, clădirea Palatului Administrativ a fost iluminată în albastru pentru o jumătate de oră, după modelul practicat de Lions Club International pentru marcarea Zilei Mondiale a Diabetului, în semn de solidaritate cu toate persoanele care suferă de această boală.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad