Ziua „Înapoi în viitor”, sărbătorită de producătorii auto

  de - | 21 octombrie 2015, 6:06 PM | Auto

  0

  Ziua in care eroii filmului „Inapoi in Viitor” (Back to the Future – titlul original) ajung in viitor se apropie. Este 21 octombrie 2015.

  Cum trilogia lui Robert Zemeckis a fost filmul unei generatii de geeks in anii ’80, generatie care a ajuns astazi sa dea tonul multor evolutii de pe piata IT, de exemplu, si cum filmul pleaca de la premiza ca celebrul automobile DeLorean te trimite in viitor, asadar pleaca de la premiza unui automobil calator in timp, producatorii auto s-au gandit sa serveasca o felie din zarva facuta pe marginea subiectului. Tonul a fost dat de Toyota, cu al clip publicitar pentru Mirai, care ii reuneste pe actorii protagnisti din Back to the Future, Michael J. Fox si Christopher Loyd, scrie voom.ro.

  Au urmat, la cateva zile distanta, si cei de la Mercedes, care isi expun superbul concept F 015 Luxury in Motion cu trei filmulete scurte in care automobilul high-tech de la Mercedes intra in pielea unor functii explorate in fictiunea cinematografica inca de acum cateva decenii. Lansat in 1985, Back to the Future a fost un hit pentru generatia tanara din acea perioada, un film de referinta care isi gaseste usor fani si in zilele noastre. Ca fapt divers, DeLoren, automobilul vedeta al peliculei, a fost opera inginerului John Zachary DeLorean, fiul unui imigrant roman in America.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad