Comunicat. Într-o atmosferă de toamnă și în foșnetul frunzelor ruginii, elevii Colegiului Tehnologic de Industrie Alimentară, îndrumați de cadrele didactice, ne-au răsfățat cu arome și culori, prin prezentarea unor preparate tradiționale pe care le-au pregătit din roadele toamnei. Elevii au amenajat o miniexpoziție în atelierul de industrie alimentară, pe care au denumit-o „Bunătăți din cămara toamnei”, în care au aranjat  legume și fructe bio, dar și  preparate tradiționale pregătite chiar de ei.

La alaiul toamnei s-au alăturat și alte activități cultural –artistice și sportive, desfășurate în sala de sport, laboratoare și atelierul de industrie alimentară al școlii, dar și vizionare de film în sala festivă.

Pe lângă elevi și cadre didactice, ne-au onorat cu prezența și unii foști absolvenți cu care am depănat amintiri din anii de liceu și care ne-au vorbit despre propriile realizări. Au urmat apoi întrebări și dezbateri, prin care am încercat motivarea elevilor claselor a – XII –a, în vederea unei temeinice pregătiri pentru examenul de bacalaureat, dar și consilierea  în primele alegeri legate de viitorul lor profesional.

-, 6 octombrie 2017, 11:17 AM