Zboruri mai ieftine decât o pizza, de la Timișoara la București, până în primăvară

  de - | 13 septembrie 2017, 12:36 PM | Regional

  0

  În timpul vacanțelor de iarnă vor zbura zeci de noi curse între Timișoara și București. Acestea sunt operate în regim low-cost și vor demara din luna noiembrie. Biletele însă, au fost puse deja în vânzare, scrie evz.ro. 

  Ryanair a programat, de azi, un număr de 26 de zboruri suplimentare pe ruta București – Timișoara și retur, pentru perioada vacanțelor de iarnă.

  Astfel, sunt disponibile, la tarife reduse, de peste 4,900 de locuri extra, începând de acum. “Ryanair este încântată să introducă 26 de zboruri suplimentare pe ruta noastră românească București – Timișoara, cu peste 4,900 de locuri adiționale, disponibile pentru rezervări pe pagina web – oferindu-le clienților noi oportunități de escapade la tarife reduse în perioada vacanțelor de iarnă. Pentru a sărbători aceste zboruri extra, scoatem la vânzare locuri pentru ruta București – Timișoara de la doar 4.99 euro, pentru călătorii în perioada noiembrie – martie, și care sunt acum disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, Vineri, 15 septembrie. Pentru a evita epuizarea locurilor promoționale, clienții trebuie să se grabească și să acceseze www.ryanair.com/ro pentru rezervări”, a declarat Olga Pawlonka,  reprezentanta companiei de zbor.

  sursa: EVZ.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad