Youtube Rewind! După facebook, a venit timpul ca și YouTube să dea o recapitulare

  de Special Arad | 9 decembrie 2016, 10:37 AM | Video

  0

  YouTube a produs un video pe fondul sonor al celor mai vizionate videoclipuri în 2016 . Videoul are peste șase minute iar la începutul acestuia una dintre marile vedete americane, Dwayne „The Rock” Johnson ne face o mică prezentare: „Bring it!”. În video apar tineri dansând în copii ale videoclipurilor cu cele mai multe accessări, muzică, home videos sau din diferite emisiuni. Vă invităm să îl vizionați. Sigur veți recunoaște multe dintre referințe.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad