Wizz Air își avertizează clienții: concursul online cu „bilete gratuite de avion” este o fraudă!

  de Special Arad | 8 noiembrie 2017, 9:45 PM | Internaţional

  1

  Bucurie mare pe internauți în aceste zile la văzul unui link prin care sunt îndemnați să se încrie într-un concurs, chipurile, organizat de compania de zbor Wizz Air, prin care primeau automat 2 bilete de avion gratuite pentru orice destinație de pe glob. Doar că așa cum spune zicala: „dacă ceva sună prea bine ca să fie adevărat, probabil chiar nu-i adevărat”, Wizz Air a emis astăzi un comunicat de presă prin care își avertizează clienții că nu există niciun concurs de acest fel organizat de companie.

  Compania de zbor Wizz Air a fost informată că mai multe website-uri și pagini de Facebook au operat prin domain-uri înșelătoare cu branding similar sau identic ca cel al Wizz Air, amăgind clienții, determinându-i să creadă că accesează paginile și website-ul oficial al companiei. Unele dintre aceste site-uri au lansat concursuri false prin care afirmau că participanții vor câștiga bilete de zbor gratuite.

  Wizz Air amintește pe această cale că site-ul oficial al companiei este wizzair.com și că orice concurs sau informație promovată de Wizz sunt publicate pe această adresă, pe pagina oficială de Social Media a companiei, sau prin newsletter.

  Wizz Air recomandă insistent clienților săi să nu acceseze niciun alt link al vreunei alte pagini care este promovat prin intermediul oricărei alte pagini în afară de platformele oficiale de comunicare ale companiei. Wizz Air va lua măsurile necesare împotriva tuturor entităților care afirmă în mod fals că reprezintă compania și care induc în eroare clienții”, se arată în comunicatul Wizz Air.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad