Update Wizz Air explică de ce au oprit la Sofia, în drumul către Bergamo

  de - | 25 noiembrie 2017, 4:41 PM | Internaţional

  0

  UPDATE: Compania Wizz Air revine cu precizări: Zborul Wizz Air W6 3131 de la București la Bergamo din 25 noiembrie a efectuat o oprire tehnică la Sofia din rațiuni operaționale, pentru a minimiza efectele altor perturbări locale, cauzate de vreme. Zborul a aterizat în condiții normale și la scurt timp și-a continuat drumul spre Bergamo. Aeronava a ajuns la Aeroportul Bergamo cu o întârziere de 2 ore și 30 de minute. Wizz Air își cere scuze tuturor pasagerilor afectați pentru orice inconveniente cauzate.

  Titlu principal: Un avion Wizz Air „a tras puțin pe dreapta” , ca să lase un coleg în Sofia. Avionul plecase de la București

  Avionul companiei Wizz Air care a decolat în această dimineţă de pe Aeroprotul Otopeni cu destinaţia Milano a făcut o scurtă escală la Sofia pentru a lăsa un membru al echipajului, a relatat, pentru „Adevărul“, unul dintre pasageri. Aeronava a ajuns, în final, la destinaţie cu o întârziere de 40 de minute. „Am decolat la ora 07.00 de pe Otopeni, dar am aterizat mai întâi la Sofia. O stewardesă ne-a explicat: « ne cerem scuze, dar am oprit puţin să lăsăm un coleg». Nu ne-a anunţat nimeni când am decolat că mai avem o oprire la Sofia. Oamenii n-au făcut scandal, restul pasagerilor râdeau. Eu eram destul de contrariată, pentru că mă grăbeam. Până la urmă, am ajuns la Milano cu o întârziere de 40 de minute“, a povestit, pentru „Adevărul“, o pasageră. Este vorba despre zborul 63131, de la Bucureşti cu destinaţia Milano (Bergamo), care a decolat la ora 6.50 de pe Otopeni.

  sursa: adevărul

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.