UPDATE: Compania Wizz Air revine cu precizări: Zborul Wizz Air W6 3131 de la București la Bergamo din 25 noiembrie a efectuat o oprire tehnică la Sofia din rațiuni operaționale, pentru a minimiza efectele altor perturbări locale, cauzate de vreme. Zborul a aterizat în condiții normale și la scurt timp și-a continuat drumul spre Bergamo. Aeronava a ajuns la Aeroportul Bergamo cu o întârziere de 2 ore și 30 de minute. Wizz Air își cere scuze tuturor pasagerilor afectați pentru orice inconveniente cauzate.

Titlu principal: Un avion Wizz Air „a tras puțin pe dreapta” , ca să lase un coleg în Sofia. Avionul plecase de la București

Avionul companiei Wizz Air care a decolat în această dimineţă de pe Aeroprotul Otopeni cu destinaţia Milano a făcut o scurtă escală la Sofia pentru a lăsa un membru al echipajului, a relatat, pentru „Adevărul“, unul dintre pasageri. Aeronava a ajuns, în final, la destinaţie cu o întârziere de 40 de minute. „Am decolat la ora 07.00 de pe Otopeni, dar am aterizat mai întâi la Sofia. O stewardesă ne-a explicat: « ne cerem scuze, dar am oprit puţin să lăsăm un coleg». Nu ne-a anunţat nimeni când am decolat că mai avem o oprire la Sofia. Oamenii n-au făcut scandal, restul pasagerilor râdeau. Eu eram destul de contrariată, pentru că mă grăbeam. Până la urmă, am ajuns la Milano cu o întârziere de 40 de minute“, a povestit, pentru „Adevărul“, o pasageră. Este vorba despre zborul 63131, de la Bucureşti cu destinaţia Milano (Bergamo), care a decolat la ora 6.50 de pe Otopeni.

sursa: adevărul

-, 25 noiembrie 2017, 4:41 PM