„Vreau să omor pe cineva ca să mă duc la închisoare!”. Echipajul unei ambulanțe, atacat cu maceta

  de - | 6 octombrie 2017, 11:24 AM | Naţional

  1

  O maşină de la Serviciul de Ambulanţă al Judeţului Bihor a fost atacată, în noaptea de joi spre vineri, de un bărbat înarmat cu o macetă în colonia de romi din comuna Ineu.

  Incidentul s-a produs în jurul orei 2.30. “Echipajul a fost solicitat de o femeie care reclama că soţul ei în vârstă de 40 ani are tulburări de comportament. Spărsese toate geamurile casei!”, a declarat  managerul Serviciului de Ambulanţă, Gheorghe Pintea.

  Ajunsă la adresa indicată în solicitare, maşina Ambulanţei a fost întâmpinată de un bărbat înarmat cu o macetă care striga că vrea să omoare pe cineva.

  “Echipajul a fost obligat să se baricadeze pentru că bărbatul alerga în jurul maşinii şi încerca să ajungă la ei, strigând că vrea să omoare pe cineva pentru că vrea să meargă la închisoare”, a mai spus managerul SAJ Bihor.

  Echipajul de urgenţă s-a retras din colonie şi a sunat la 112, solicitând intervenţia poliţiştilor împreună cu care s-au întors apoi în colonia de romi.

  Atacatorul a fost imobilizat şi transportat la Spitalul de Neuropsihiatrie.

  sursa:ebihoreanul.ro

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad