Vor fi printre noi… Mii de pușcăriași vor fi eliberați în următoarele luni

  de - | 20 octombrie 2017, 10:52 AM | Naţional

  0

  Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat numărul deţinuţilor eliberaţi joi, 19 octombrie, cu ocazia intrării în vigoare a noii legi a recursului compensatoriu, care acordă 6 zile reducere din pedeapsă la 30 de zile petrecute în condiţii de detenţie necorespunzătoare.

  Aşa cum STIRIPESURSE.RO anunţa joi dimineaţa, sunt sute de ţinuţi eliberaţi. Astfel, au fost puşi în libertate 529 de deţinuţi, care şi-au executat pedeapsa conform noii modalităţi de calcul.

  Pe lângă aceştia, alţi 3349 şi-au îndeplinit fracţia de pedeapsă care le permite să solicite eliberarea condiţionată.

  sursa: stiripesurse

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad