Volkswagen vrea să reinventeze celebrul microbuz hippie, în variantă electrică

  de - | 21 august 2017, 5:08 PM | Auto

  0

  Volkswagen a decis să readucă la viața unul dintre cele mai cunoscute modele ale sale: celebrul microbuz, simbolul mișcării americane hippie, din timpul anilor 60.

  Viitoarea mașină va fi bazată pe conceptul I.D. Buzz, prezentată la începutul anului la Salonul Auto de la Detroit. Asta înseamnă că va fi un vehicul sută la sută electric.

  Designul și versatilitatea vor aminti de microbuzul Volkswagen original, numit T2, lansat în 1950 și produs până în 2013.

  Modelul va avea o versiune de pasageri, dar și una de marfă. Noua mașina va ajunge pe piață în 2022.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad