Vizită fulger făcută de Gheorghe Falcă în Brazilia, aproape de Dragnea și Mazăre

  de Andrei Fuliaș | 5 mai 2017, 12:30 PM | Pamflet

  3

  Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, a făcut vineri o vizită fulger în São Paulo, cel mai „bengos” oraș din Brazilia.

  Într-o primă fază, nimeni (nici noi!) nu a știut care este scopul vizitei edilului în țara lui Pele… nici măcar el.

  Gurile rele vorbesc despre o vizită care ar fi avut ca scop o întâlnire cu Liviu Dragnea, pentru ca acesta din urmă să-i povestească despre cum a reușit el să-și ascundă „milionul de euro” prin Brazilia. Locația, adică sediul Econobit, o companie care se ocupă de tranzacții cu bani virtuali de tipul „Bitcoin”, întărește parcă o astfel de întâlnire între cei doi politicieni milionari.

  Aceleași surse spun că la discuții a participat și Radu Mazăre, fostul primar al municipiului Constanța, cunoscut pentru escapadele sale la carnavalul de la Rio. Cică Mazăre ar fi plecat preventiv în Brazilia, știind că exact astăzi Curtea de Apel București se va pronunța în dosarul în care fostul primar este judecat alături de alți 36 de inculpați pentru retrocedarea plajelor din Constanța, caz în care prejudiciul este estimate la 114 milioane de euro.

  Alte persoane din anturajul primarului de Arad spun că scopul vizitei ar fi cu totul altul. Acesta s-ar fi dus în Brazilia să caute o nouă firmă de salubrizare pentru orașul pe care în ultima perioadă se preface că îl conduce.

  Pe de altă parte, la întoarcerea din São Paulo, Falcă ar putea ascunde în bagaj și vreo doi brazilieni care s-o ajute pe UTA dacă reușește să promoveze în prima ligă.

  „Prostii! Nu mai ascultați ce spun toți nătângii. Ghiță s-a dus în Brazilia doar să bea o cafea. Ieri seară, la finalul ședinței de Comitet Județean Executiv al PNL Arad, după ce s-a certat cu Pistru și cu Neluțu Cristina, Eusebiu, de nervi, a dat cu pumnul în masă și ceașca de cafea ce era în fața primarului s-a răsturnat. De aici a început scandalul. Moșneag s-a ridicat și a urlat la Pistru că el a dat banii pe cafea, nu Falcă, și că n-are decât să o plătească. Și cum Eusebiu nu se uită la bani, a scos 5.000 de euro și i-a trântit pe masă, după care i-a zis lui Falcă să meargă să bea și el o cafea bună chiar <la mama ei>”, ne-a povestit unul dintre liberalii prezenți la ședință.

  În final, am reușit să deslușim și misterul vizitei fulger pe care Gheorghe Falcă a făcut-o în Brazilia. Primarul s-a jucat cu telefonul și, pricepându-se la gadget-uri cam la fel de bine cum se pricepe la pictură, și-a datcheck-in la sediul Econobit din São Paulo. La câteva secunde după postare, aceasta a fost ștearsă de pe Facebook. Nu însă înainte ca noi, vigilenți din fire, să facem o copie postării sale și să râdem puțin.

  În fond, fericirea este genetică și deșteptul citește zilnic!

  falca - brazilia

  falca - brazilia - sters

  Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare! 🙂

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Culmea, cum voi le stiti pe toate .Din cate stiu eu ziaristii ar trebui sa se informeze din cel putin 3 surse pentru a da o stire.Eu asa am invatat la facultate.Pacat ca in Romania nu se mai respecta aceasta regula si se dau stiri pe banda rulanta.

   --4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad