Viral | Nord-coreenii ne arată într-un videoclip cum vor distruge aviația americană

  de - | 25 septembrie 2017, 3:22 PM | Video

  0

  Tensiunile dintre Coreea de Nord și Statele Unite au ajuns la un nivel fără precedent, iar coreenii au publicat un nou videoclip… „devastator”, scrie playtech.ro.

  Nord-coreenii au ceva idei când vine vorba de lucrurile pe care vor să le transmită prin intermediul videoclipurilor pe care le realizează, doar că le lipsește tehnica. Așadar, coreenii fac ce vor cu ce au la îndemână, iar rezultatele sunt, de cele mai multe ori, amuzante pentru restul internetului.

  Același efect are și videoclipul de acum, în care Coreea de Nord ne arată cum va distruge aviația americană și portavionul USS Carl Vinson.

  Videoclipul înfățișează avioane B-1B distruse de nord-coreeni, aparatele de zbor fiind același model cu cele trimise recent de SUA în apropierea statului izolat, într-o demonstrație de forță. Și portavionul USS Carl Vinson, care este în drum spre Coreea de Nord, apare distrus în videoclip, amenințarea fiind foarte clară pentru SUA. Dacă avioanele F-35, B-1B și portavionul vor ataca statul, atunci vor fi distruse.

  Probabil cel mai curios lucru din toată povestea e că videoclipul a reușit să adune peste 600.000 de vizualizări în doar două zile de la publicare, ceea ce înseamnă că multă lume a vrut să râdă de el. Dincolo de clip, însă, lucrurile nu sunt foarte amuzante, deoarece pericolul unui război planează în aer.

  Dacă SUA riscă să atace un stat care pare a fi devenit o putere nucleară, asta rămâne de văzut, deși s-ar putea ca lucrurile să rămână doar la nivelul de amenințări și cuvinte alese pentru caracterizări colorate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad