Arădenii o vor putea cunoaște vineri, în persoană, pe controversata bloggeriță Lorena Lupu, aceasta pornind în turneu național pentru a-și lansa cea mai nouă carte, „Trollywood”.

Lorena Lupu s-a născut în Sfântu Gheorghe și este absolventă a Universității Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică „I. L. Caragiale”, Secţia Actorie. Pe lângă cariera sa de actriță de teatru, Lorena este cunoscută publicului și prin rolurile sale pe marele și micul ecran,  jucând în  „Return of the Living Dead 4”, „Je vous trouve tres beau, Diaz”, în serialele „Las Fierbinţi” şi „Lecţii de viaţă”, sau pentru celebra apariţie la emisiunea „iUmor”, pentru care postul Antena 1 a fost și amendat de CNA!

Aceasta s-a remarcat și ca jurnalist, scriind de-a lungul timpului pentru reviste ca Maxim, Playboy, VICE, Tabu, sau Reader’s Digest. Din 2014 însă, abandonează presa și se „retrage” pe blogul ei, „Trollywood”, devenind în scurt timp una dintre cele mai citite și controversate (prin subiectele abordate și stilul ei acid) bloggerițe din țară.

Cartea a cărei lansare de la Arad va fi vineri, 20 octombrie, la Club Flex, începând cu ora 19:00, marchează împlinirea de 10 ani a blogului cu același nume și adună cele mai dezbătute și incitante articole publicate online în acest timp.

Special Arad, 20 octombrie 2017, 10:32 AM