Valer Blidar, patronul Astra, anunță primul tren de lux pe ruta Arad-București! Compania din Arad intră pe piața națională a transportului de călători

  de Special Arad | 6 ianuarie 2017, 9:20 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  2

  Știri Arad. Producătorul de vagoane Astra intră pe piaţa transportului feroviar de călători prin introducerea unui tren nou pe traseul Bucureşti – Arad. Alte linii pe care urmează să opereze sunt Timişoara – Baia Mare şi Timişoara – Viena, a spus Valer Blidar, proprietarul companiei, pentru economica.net.

  Astra Vagoane Călători Arad a prezentat recent nou său tren, denumit Transcarpatic. Preţul unui bilet de călătorie nu va fi mai mare decât cel al concurentului CFR Călători.

  Compania intenţionează să opereze pe mai multe linii, inclusiv în afara ţării, având în vedere că vagoanele sunt omologate să circule în UE.

  “Nu circulă vagoane mai moderne nicăieri în Europa. Vagoanele de dormit au inclusiv duşuri la noi. O cuşetă nu are mai mult de patru locuri. Oamenii vor fi serviţi ca în avion, cu sandvişuri”, a detaliat Valer Blidar.

  Citește aici (Mândria Aradului a intrat pe șine! Cum arată noul tren al Astra Vagoane Călători fabricat la Arad (Foto) despre noul tren produs de Astra Vagoane Călători.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Oricat de frumoase ar fi trenurile tot acelasi timp de parcurgere ramane iar intarzierile la fel si asta din cauza infrastructurii . Oricum cu astfel de trenuri mai scoatem si noi capul in lume . Felicitari domnului Valer Blidar ca nu a lasat sa moara si ultima fabrica din Arad ….restul sunt stadioane

   +7 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad