„Vaccinul” natural care ucide gripa

  de Special Arad | 15 octombrie 2016, 8:36 AM | Sănătate

  0

  Sezonul rece se instalează, odată cu virozele. Specialiştii recomandă vaccinarea antigripală în această perioadă, însă din motive diferite nu toată lumea o face. Pe de altă parte, există un vaccin natural extrem de eficient.
  Dr. Virginia Faur, cercetător şi inventator de medicamente din Banat recomandă pentru întărirea imunităţii consumul alimentelor ce au conţinut mare de Vitamina C, ca fiind cel mai bun remediu natural în lupta cu răceala. Faur are şi o reţetă pentru un “vaccin” natural extrem de eficient. „Din cauza imunităţii scăzute şi a unui regim alimentar sărac în substanţe nutritive, vindecarea unei simple răceli se face tot mai greu. La primele semne ale bolii, încercaţi să vă preparaţi următorul remediu natural. Ingrediente: 1 lămâie, 1 portocală, 1 kiwi, 1 linguriţă pulbere ghimbir, 3 căţei de usturoi, 1 lingură miere (opţional). Mierea se adaugă la sfârşit. Beţi soluţia ce rezultă imediat. Spre deosebire de alte produse antigripale, vaccinul natural nu conţine zahăr şi îndulcitori artificiali, dar este bogat în vitamina C şi este uşor de absorbit şi asimilat”, spune dr. Virginia Faur, care susţine că vitamina C este vitamina vieţii şi a longevităţii, un antibiotic şi interferon natural, care este antihistaminic, antialergic, antiinflamator. Este o armă împotriva tuturor bolilor. În organismul uman, vitamina C are două mari funcţii: întărirea imunităţii şi echilibrarea psihicului.

  Citeste mai mult: adev.ro/of2d7v

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad