În vara anului 2016, Daniel Florea sărbătorea câștigarea titlului național alături de Marius Șumudică, de Alibec sau Budescu, de Teixeira sau Daniel Niculae, jucători cu nume și un antrenor care a evoluat o scurtă perioadă la UTA.

Din această vară, Florea a plecat de la Astra și, deși a avut mai multe oferte chiar din străinătate, acesta a ales vestul României. S-a pregătit câteva zile sub comanda lui Ionuț Popa la Timișoara, dar nu s-a înțeles cu oficialii de la ACS Poli. Dacă tot nu s-a întâmplat să fie antrenat de un arădean, a ales în cele din urmă Aradul și ieri a semnat un contract cu UTA.

Daniel Florea ar trebui să fie atacantul de care UTA are nevoie pentru a reintra în cărțile promovării, gruparea arădeană având o mare problemă la capitolul ofensiv mai ales în ultimele etape.

„Conducerea clubului a ajuns astăzi la un acord cu atacantul Daniel Florea, care a devenit jucătorul UTA-ei. Fotbalistul născut pe  17 aprilie 1988, la Constanța, a debutat pe prima scenă în tricoul Farului. Bornele carierei sale mai includ echipele Callatis Mangalia, Delta Tulcea, Concordia Chiajna și Astra Giurgiu. Cu ultima trupă a cucerit titlul de campion, în 2015-2016 și tot acolo a jucat sezonul trecut.

Bun venit la UTA!”, se arată pe site-ul oficial al clubului, uta-arad.ro.

florea 2

Lucian Dănilă, 20 septembrie 2017, 10:39 AM