UTA se scufundă! Este pe loc retrogradabil: Olimpia – UTA 1-0

  de Lucian Dănilă | 23 septembrie 2017, 2:08 PM | Recomandările editorilor | Sport

  3

  Cristi Todea și „secunzii” săi, Sorin Botiș și Cristian Păcurar, nu au reușit încă să repare ceea ce nu a funcționat în vremea în care antrenori erau Adi Mihalcea sau Adi Falub. UTA a pierdut un nou meci, al patrulea în acest sezon, și din ceea ce se credea că va fi o promovarea sigură și facilă, UTA se vede nevoită să lupte din greu pentru salvarea de la retrogradare.

  Spre deosebire de alte jocuri, în partida din această după amiază, transmisă de Digisport de la Satu Mare, UTA a reușit de câteva ori să pună în pericol poarta adversă, dar lipsa de omogenitate, de relații de joc sau chiar blocajul psihic la nivel individual și de grup au fost foarte vizibile. Partida s-a disputat în condiții de ploaie torențială.

  Olimpia a avut ocaziile cele mai clare, două dintre ele aparținând ex-ului Dumitru Muntean, dar per ansamblu, ca posesie, UTA a controlat mai mult jocul. Degeaba, punctele au rămas la Satu Mare, iar Olimpia a trecut peste UTA în clasament.

  Este adevărat că lui Todea și staff-ului său i-au lipsit jucători importanți cum ar fi mai ales Strătilă, dar și Ionuț Tănase sau Prună. În lipsa lor, au debutat în liga secundă Dinculescu și tănărul de numai 16 ani, David Miculescu, fiul fostului golgeter al Bătrânei Doamne, Vali Miculescu.

  UTA a pierdut în urma unei greșeli a lui Mevlan Adili, care, imprudent, l-a faultat în careu pe Lusamba și Brata a transformat penalty-ul. Era minutul 87 și UTA nu a mai avut timp să revină pe tabelă.

  Prin această înfrângere, UTA cade pe un loc la care nimeni nu s-ar fi gândit la startul sezonului, locul 16, poziție care duce în Liga a 3-a…

  OLIMPIA SATU MARE – UTA ARAD  0-0

  Stadion: Olimpia (Satu Mare);

  Arbitru: Denis Haidiner (Hunedoara); Asistenţi: George Marian Fridl (Comăneşti) şi George Bogdan Duţă (Bacău).

  ►Olimpia: Fl. Muntean – D. Muntean, Hlinca, Villand, Brata, R. Rus, Duruş, Vas. Pop (70 Lusamba), Miholca (90 Bura), Jurj (70 Lukacs), Cr. Munteanu

  Rezerve: Şuta – Bura, D. Lukacs, Cocian, Lusamba, Szasz, Fl. Achim

  Antrenor: Zoltan Ritli

  ►UTA: Grahovac – Adilli, Scutaru, Măd. Ciucă, Burlă (46 Dinculescu) – P. Păcurar, Jorza (80 David Miculescu) – Buleică (61 Cârstocea), Asani, Stahl – Curtuiuş

  Rezerve: Barna – Polgar, Al. Manea, D. Toma, Cârstocea, Miculescu, Dinculescu

  Antrenor: Cristian Todea

  liga 12

  liga 14

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Distribuie articolul

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad