UTA revine mâine de la ora 11 pe arena „Otto Greffner” din Șiria, o gazsă extrem de primitoare, dar toți fanii arădeni știu căpentru UTA, Șiria nu poate fi niciodată „acasă”. Cel mai probabil, la cum evoluează lucrările la arena Motorul, dar și la stadionul Francisc neumann, UTA va disputa tot acest sezon la Șiria.

Primul meci de pe teren propriu din noua stagiune aduce în fața trupei arădene formația bucureșteană Metaloglobus, o nou-promovată pe care roș-albii anunță că o vor trata cu atenție.

„M-a mulțumit atitudinea jucătorilor până în ultimul minut, avem nevoie de aceeași atitudine și acum. Meciul e foarte important, avem date precise despre ei, știm că încearcă să joace fotbal, că au un antrenor foarte bun, care anul trecut a promovat la pas cu această echipă. E foarte important ce vom exprima noi în teren, băieții știu că avem experiența și valoarea de partea noastră, dar rămânem modești. Mă interesează foarte mult să debutăm acasă cu victorie. Nici nu mă interesează cum jucăm. Contează doar să câștigăm, iar echipa se aliniază la această idee”, (Adrian Mihalcea – pentru uta-arad.ro)

La UTA revine Ștefan Grigorie, accidentat în prima etapă de la Târgoviște.

Formații probabile:

UTA: Grahovac – Adili, Scutaru, Ciucă, Burlă – Grigorie – Stahl, Asani, Jorza, Strătilă – Curtuiuș.

Antrenor: Adrian Mihalcea

Metaloglobus: R. Geantă – Andr. Roman, Fl. Iordache, Caramalău, Andr. Sava, Ant. Popa, Ghenovici, Şt. Stîngă, Şt. Niculae, A. Robu, Bilciurescu

Antrenor: Bogdan Argeş Vintilă

Lucian Dănilă, 11 august 2017, 2:32 PM