Update Poliția Locală a returnat portmoneul nădlăcancei

  de Special Arad | 6 ianuarie 2017, 5:42 PM | Știri Arad

  0

  UPDATE (06.01.2017)  Deznodământ fericit în cazul portmoneului găsit de polițiștii locali din cadrul Serviciului de Ordine și Liniște Publică în zona Patinoarului Municipal Arad, la data de 4 ianuarie 2017. Proprietara, o minoră stabilită în orașul Nădlac, s-a prezentat astăzi la dispeceratul Poliției Locale Arad pentru a-și recupera bunul pierdut cu două zile în urmă. Proprietara portmoneului le-a mulțumit polițiștilor locali și le-a mărturisit că a pierdut portmoneul în timp ce se afla la patinoar și că nu a reușit să îl revendice odată cu apelul lansat de Poliția Locală Arad, fiind plecată din țară în cele două zile care s-au scurs din momentul pierderii acestuia. Polițiștii locali au sfătuit-o pe minoră ca, pe viitor, să fie mai atentă pentru a preîntâmpina astfel de întâmplări nedorite.


  Titlu inițial (04.01.2017): Poliția Locală caută proprietara acestui portmoneu

  Știri Arad. Un portmoneu de culoare roșie, conținând suma de 390 de lei și acte de identitate, a fost găsit în apropierea Patinoarului Municipal Arad, la data de 4 ianuarie 2017, de către polițiștii locali ai Serviciului de Ordine și Liniște Publică.

  Până în momentul de față, proprietara (de loc din orașul Nădlac) nu s-a prezentat pentru a revendica bunul pierdut. În vederea returnării portmoneului, polițiștii locali au luat legătura cu reprezentanții postului de Poliție din Nădlac, însă proprietara mai poate intra în posesia acestuia apelând numărul de telefon al dispeceratului Poliției Locale Arad: 0257-939 (apel gratuit).

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad