Mediul online a explodat cu reacții negative față de opțiunea de a amplasa Monumentul Marii Uniri în Piața Catedralei, locație selectată de Ministerul Culturii în urma ultimei vizite la Arad, împreună cu sculptorul Florin Codre. Zeci și zeci de comentarii au apărut pe internet, arădenii fiind revoltați de această idee de a desființa piața agroalimentară.

O asemenea reacție negativă am primit și noi pe adresa redacției, un arădean exprimându-și ferm dorința ca scrisoarea lui deschisă către primarul Gheorghe Falcă să ajungă virală. Totuși, arădeanul dorește să-și păstreze anonimitatea.

Îl publicăm, iată, chiar dacă mesajul e doar atât:

„Dragă redacție,

Am observat în timp că în mediul online, atunci când vrei să transmiți un mesaj unuia considerabil mai important în funcție decât tine, scrii o scrisoare și tragi speranța ca preluată de un canal de informare favorabil, ar ajunge într-o zi virală (Exemple: Scrisoarea unui român plecat către președinte, Scrisoarea unei asistente către ministrul sănătății, Scrisoarea unei doctorițe către asistenta de mai-nainte și prim-ministru, etc.).

Citind în aceste zile situația creată în orașul meu, referitoare la amplasarea Monumentul Marii Uniri în Piața Catedralei, în speranța de a deveni viral dar și cu dorința de a nu plictisi, vă rog să primiți spre publicare:

Biletelul unui arădean pentru primarul său: Falcă, minți precum respiri!”, ne-a scris arădeanul.

Menționăm că decizia finală de a amplasa Monumentul Marii Uniri nu este încă definitivă, ea urmând să fie supusă la vot joi în cadrul ședinței Consiliului Local Municipal.

Menționăm, de asemenea, că nu Dacian Țolea este cel care ne-a trimis scrisoarea-fulger de mai sus. Și nici om politic nu e!.. 😛

Sursa foto: : https://www.allriot.com/product/politics-t-shirt/

Special Arad, 14 august 2017, 1:10 PM