Procurorii DIICOT au pus capăt, în această dimineață, unei „povești” desprinsă parcă din filmele de groază, în localitatea Lovrin (Timiș),. Conform opiniatimisoarei.ro, un bărbat și-a batjocorit propriul copil vreme de un an. În aceasta dimineață, polițiștii de la Crima Organizată și procurorii DIICOT l-au ridicat din așternuturi.

Tatăl (43 de ani) dintr-o familie cu cinci copii și-a transformat fata de 13 ani într-o „jucărie” sexuală. Cu vorbe mieroase a făcut-o pe aceasta să se îndrăgosteasca de el, făcea amor cu ea și o supunea la perversiuni. Multe dintre partide au fost înregistrate cu telefonul mobil, iar filmulețele au ajuns în calculatorul bărbatului.

Fata ajunsese chiar să-i scrie scrisori de dragoste propriului tată. Povestea a durat până când una dintre surori și-a dat seama ce se întampla în casa familiei și i-a povestit bunicii, iar mai apoi colegilor de școală. Ulterior totul a ajuns la urechile procurorilor DIICOT.

Bărbatul a fost ridicat de polițiștii de la Crimă Organizată în aceasta dimineață și i-au fost ridicate și computerul în care se găseau filmulețele, dar și telefonul mobil în care avea stocate video-uri și poze.

Bărbatul a fost dus la audieri la sediul DIICOT și riscă ani grei de pușcărie pentru pornografie infantilă.

tata-fetita-abuz2 tata-fetita-abuz3

VEZI VIDEO pe opiniatimisoarei.ro

 

Special Arad, 11 ianuarie 2017, 10:01 AM