Update La Street Food Festival „se mănâncă” și muzică bună! Vor cânta la Arad: Robin & the Backstabbers, Byron, JazzyBit, Naked și nu numai!

  de Tomck@t | 7 iunie 2017, 9:51 PM | Music | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  La Street Food Festival nu vom mânca doar bine, va fi și distracție cât cuprinde! Evenimentul va debuta în această lună la Arad și timp de patru zile, în perioada 15 – 18 iunie, arădenii se vor bucura de mâncăruri inedite, preparate de cei mai buni bucătari, precum și de muzică excelentă! Intrarea… ce intrare? Totul va fi în aer liber, în Piața Avram Iancu! 

  UPDATE – Lista trupelor anunțate inițial s-a mai schimbat, dar au fost înlocuiți cu altele și avem un program detaliat în ceea ce privește partea muzicală a Street Food Festival la Arad. Nu mai vin trupele Travka și Domino, în schimb, printre cei anunțați acum câteva zile s-au mai adăugat Byron, Next Ex, Heion and The Echo Bits și Amoeba. În fiecare seară va mixa și câte un DJ, aceștia fiind Rapala, Someșan, Bread & Butter și Angel.

  Iată programul:

  18922552_678704842320211_1067421372974059067_o

  Știre inițială (7 iunie) – Trupele și artiștii care vor cânta la Arad, la Street Food Festival, sunt: TRAVKA, Robin & the Backstabbers, JazzyBit, Soul Serenade, Naked, Amalia Gaiță, Domino, Animo, precum și Hangácsi Márton și Pély Barna, doi cântăreți celebri în Ungaria.

  Urmează să fie anunțați și alte nume în următoarele zile, precum și programul detaliat!

  Nu va lipsi nici filmul!

  Streed Food Festival nu se limitează doar la mâncare și muzică! Vor fi proiectate patru filme și… e sau nu o surpriză, toate aceste producții cuprind mai mult sau mai puțin tema principală a festivalului: mâncarea. În fiecare zi va fi proiectat câte un film.

  Acestea vor fi: „No Reservations” (cu Catherine Zeta-Jones), „Burnt” (cu Bradley Cooper și Sienna Miller), „Chef” (cu Jon Favreau, Robert Downey Jr. și Scarlett Johansson) și „Big Night” (cu Olivia Barrowclough și Jarreau Benjamin).

  filme la street food festival arad

  Special Arad este partener media oficial al evenimentului.

  Mai multe informații despre Street Food Festival la Arad, AICI.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.