Update 2Antonel Bădănac, „spaima bancomatelor”, a fost arestat. Vezi cât a reușit să fure din patru bancomate

  de Special Arad | 20 octombrie 2015, 12:36 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad | Urmăriți

  9

  UPDATE 3:  Antonel Bădănac, „spaima bancomatelor”, a fost arestat. Vezi cât a reușit să fure din patru bancomate

  Comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad:
  Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, după ce în prealabil a fost începută urmărirea penală şi a fost pusă în mişcare acţiunea penală, au înaintat judecătorului de drepturi şi libertăţi propunerea de arestare preventivă a inculpatului Bădănac Antonel, cercetat pentru săvârșirea a mai multor infracțiuni de furt calificat.

  Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Arad a admis propunerea procurorilor cu privire la inculpatul Bădănac Antonel, dispunând arestarea preventivă a acestuia pe o durată de 30 zile.

  Probatoriul administrat în cauză, până la acest moment procesual, a relevat faptul că, în data de 06.09.2015, inculpatul a forţat fanta de eliberare a numerarului la patru ATM-uri amplasate pe raza municipiului Arad, aparţinând de „BANCPOST”, „PIRAEUS BANK”, „BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ” şi „CREDIT EUROPE BANK”, reuşind astfel să sustragă sumele de 400 lei, 200 lei, 1930 lei şi 500 lei.

  Facem precizarea că urmărirea penală este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.


   

  UPDATE 2: Cei doi hoți din bancomate au fost reținuți de polițiști și vor fi prezentați mâine magistraților în vederea arestării

  Pe numele celor doi suspecți de furt din bancomate prin metoda clonării cardurilor a fost întocmită o Ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând ca mâine ei să fie prezentați procurorului , care, la rândul său, va solicita magistratului-judecător arestarea pe bază de mandat – aflăm de la IPJ Arad, prin ofițerul de presă.
  Până la această etapă a anchetei, celor doi li s-a reținut în sarcină săvârșirea infracțiunii de furt calificat.


   

  UPDATE 1: Hoțul din bancomate este angajat al unei multinaționale din Arad. Poliția mulțumește cetățenilor și presei (FOTO)

  Cei doi autori ai spargerilor din bancomate au fost prinși marți seara, cu ajutorul unei informații primite de IPJ Arad de la un cetățean din Ineu, care le-a spus polițiștilor că bărbatul care apare în fotografiile publicate de presă este angajat la multinaționala Delphi Ineu. Bărbatul (47 de ani) este din Galați, în timp ce tânăra (23 de ani) este din Cluj, fără ocupație. IPJ Arad mulțumește cetățenilor pentru spiritul civic de care au dat dovadă, contribuind major, prin informațiile oferite, la prinderea făptașilor.


  Știri Arad (19.10.2015). Titlul principal: Poliția cere ajutorul arădenilor pentru depistarea acestor doi hoți din bancomate!

  „IPJ Arad solicită tuturor persoanelor care deţin informaţii care să conducă la depistarea celor care apar în fotografiile atasate, sa sune de îndată la apelul unic de urgenţă 112, sau să se adreseze celei mai apropiate secţii de poliţie”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Arad.

  Cei în cauză sunt bănuiţi de comiterea a peste 10 furturi din bancomate aparţinând mai multor unităţi bancare, de pe raza municipiului Arad, arată comunicatul.

  politia 2

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.