În această campanie electorală ne-a fost dat să vedem/auzim tot felul de declarații care mai de care mai șocante sau mai aiurite din partea politicienilor. Fiecare își trăiește parcă propria lume, una paralelă cu cea a noastră. Am auzit discursuri despre felii de pizza, lanțuri, plânsete, curcubee și alte cele. Mai urmează să apară un senator călare pe un inorog roz sau o doamnă deputat în cârca unui delfin vorbitor alunecând pe Mureș și… le avem pe toate.

S-a tot folosit expresia „politicienii spun lucruri trăznite” și îndrăznim să trecem la un al nivel și să afirmăm că politicienii spun lucruri de-a dreptul tâmpite. Este și cazul lui Mihăiță Calimente, un „om nou”, proaspăt intrat în politică și care își dorește schimbarea clasei politice.

Ăăăă… Stai puțin! What the fuck?!?

Calimente își dorește schimbarea clasei politice? Am auzit bine?

Deci, ne-am lămurit și cu asta… Mihăiță Calimente vrea schimbarea clasei politice și tocmai de aceasta s-a decis să candideze pentru cel de-al ȘASELEA mandat de parlamentar. Nu-i ajunge pensia din CINCI… drăguțului.

Exact! Ați citit bine: al șaselea mandat. Așadar, „noul om” politic Mihăiță Calimente, cel care s-a plimbat de la PNȚCD, la PPDR și apoi la PNL, între timp s-a înfrățit cu PSD-ul în USL, apoi s-a înfrățit cu PDL-ul în noul PNL, iar acum s-a „transferat” la ALDE, după ce liberalii lui Falcă i-au arătat pisica. Deci, Mihăiță, după ce a fost parlamentar PNȚCD, PNL și USL, se vrea acum parlamentar ALDE și pretinde că reformează clasa politică. Probabil e inspirat de sloganul pe care liberalii l-au avut în trecut: „prin noi înșine”.

Același Mihăiță Calimente o „sfeclea” acum exact un an și o lună, într-o emisiune televizată, când explica el cum că „dacă poporul nu ne vrea pe noi, să îi voteze pe Bulgari”.

Apăi, Nea Mihăiță, ce-i cu mătăluță, ți s-au stricat castraveții ăia bulgărești? Sau te-ai hotărât într-un final să candidezi în Bulgaria, să reformezi clasa politică de acolo? De unde atâta avânt? De unde atâta dorință de schimbare a clasei politice?

Mai departe vă lăsăm să vă delectați cu celebra ieșire în decor ale reformatorului politicii, ale „omului nou” ALDE, Mihăiță „șase mandate minus unu” Calimente, denumit de unii „unitatea numărul unu a nesimțirii”:

Andrei Fuliaș, 5 decembrie 2016, 5:34 PM