Un urmărit general şi unul internaţional, depistaţi la frontieră

  de Special Arad | 28 aprilie 2017, 12:31 PM | Urmăriți

  0

  Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat doi cetățeni români pe numele cărora erau emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea şi mandate europene de arestare.

  În data de 27.04.2017, în jurul orei 16.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Vărşand, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, cetăţeanul român Ionel T., în vârstă de 48 de ani, din judeţul Alba.

  În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autoritățile române, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea de infracţiuni economice.

  Câteva ore mai târziu la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, cetăţeanul român Ioan U., în vârstă de 34 de ani, din judeţul Bistriţa Năsăud.

  Cu ocazia verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de autorităţile din Spania, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea de  infracţiunii de trafic ilicit de substanţe stupefiante.

  În ambele cazuri, persoanele în cauză au fost predate unor echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.