Un pui gonflabil imens, cu fața lui Trump, a apărut în fața Casei Albe

  de - | 15 august 2017, 1:20 PM | Video

  0

  Un pui gonflabil gigant, cu o înfățișare foarte asemănătoare cu cea a preşedintelui Donald Trump, a apărut în fața Casei Albe din Washington, scrie stirinebune.gsp.ro.

  Acesta a atras imediat atenția trecătorilor şi în scurt timp rețelele de socializare s-au umplut cu fotografii cu acest pui, care au atras zeci de mii de comentarii.

  Responsabilă pentru acest pui este Taran Singh Brar, care a vrut să denunțe, prin acest gest, slăbiciunea președintelui american și să ceară ca „jocurile de găini” dintre el și liderul nord-corean Kim Jong-un să înceteze.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad