„Un om de milioane” la Maison d’Art

  de Special Arad | 11 decembrie 2017, 7:21 PM | Cultură

  0

  Maison d’Art continuă seria evenimentelor culturale cu o seară de teatru. „Un om de milioane” este un one-man show realizat în întregime de Ioan Peter, el este regizorul, autorul scenariului și actorul, care interpretează de unul singur toate personajele.

  „Există în universul ascuns al fiecăruia dintre noi o livada plină de vișini în floare, amenințată de tăiere. Paznicul poveștii imaginate de mine se numeste Pitea Pavlovici”, spune Ioan Peter.

  Preț bilet: 7 lei

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.