Un nou cutremur în Buzău. Al doilea într-un interval de câteva ore

  de - | 18 octombrie 2017, 8:27 AM | Naţional

  0

  Potrivit Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului , cutremurul cu magnitudinea 3,4 a avut loc la ora 5.25, în judeţul Buzău. Un alt cutremur, cu magnitudinea 2,6, s-a înregistrat, la ora 01.41, tot în judeţul Buzău.

  În ultimii doi ani, în România s-au produs peste 25 de seisme cu magnitudine peste 4. Cel mai puternic cutremur din acest an a avut loc în 8 februarie, în Vrancea, şi a avut magnitudinea 5, fiind resimţit şi la Bucureşti.

  sursa: Realitatea.net

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad