Un inconștient s-a urcat pe acoperișul Catedralei de la Podgoria pe vremea asta mizerabilă! | Foto + Video

  de Special Arad | 7 aprilie 2017, 1:56 PM | Strada

  0

  Un bărbat, nu știm în ce calitate, s-a urcat pe acoperișul Catedralei de la Podgoria și părea că inspectează ceva. Un lucru destul de periculos din moment ce ploua, iar tabla aceea putea deveni foarte alunecoasă.

  Probabil că apa se infiltra pe undeva, iar domnul în cauză s-a urcat pe acoperiș ca să vadă ce se poate face. Inconștiența acestuia ar fi putut însă să îi aducă răni foarte grave, dacă nu chiar și moartea, întrucât acesta nu era asigurat cu nici un fel de corzi și nu purta nici un fel de echipament de protecție. Deși, dacă stăm bine să ne gândim, o simplă caschetă nu ar fi făcut o mare diferență având în vedere înălțimea considerabilă unde acesta s-a jucat cu moartea.

  Din fericire, norocul a ținut cu bărbatul și nu a pățit nimic.

  IMG_9959

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad