Un desert simplu… special: budincă de griș
Ingrediente:
50 g gris
550 ml lapte
100 g zahar
2 lingurițe nucșoara
2 lingurițe scorțișoara
80 g stafide
65 ml smântâna
fulgi de migdale
Mod de preparare:
Încălziți cuptorul la 180 grade. Se punem la fiert într-un vas zahărul, laptele, grișul și mirodeniile. După ce au fiert, reducem focul și încorporăm stafidele. Amestecați până când budinca se îngroașă.
Între timp, fulgii de migdale se pun la copt aproximativ 3 minute. Adăugați smântâna și migdaleîn desert. Se poate servi cu dulceață.
Sursa: www.evzmonden.ro
Comentariile portalului
Aici este vorba de interese politice de aceea nu se renunță , faceți atunci să fie viabil și economic nu să plătim politruci din banii arădenilor .
Da, așa este sau aproape, iar în ceea ce îl privește pe Bibi, numai mâine nu-i poimâine...
ce asociatie care si unde ; asociatia cu frati nostri de scandal ; ca a; lceva ce ; principiul ; daca nu existau uni nu erau alti ; dar voi stelisti pana la moarte