Un bărbat din Fântânele și unul din Sântana, închiși la Penitenciarul Arad

  de Special Arad | 11 decembrie 2017, 1:08 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare, la sfârșitul săptămânii trecute, două mandate de executare a pedepsei închisorii.

  Polițiștii au depistat, pe raza localității Fântânele, un bărbat de 58 de ani, din aceeași localitate, pe numele căruia magistrații Judecătoriei Arad au emis, la data de 3 februarie 2015, un mandat de executare a pedepsei închisorii de 3 ani și 6 luni pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

  A mai fost depistat, pe raza localității Sântana, un bărbat de 46 de ani, din Sântana, care are de executat o pedeapsă cu închisoarea de 1 an și 3 luni pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației.

  Cei doi bărbați au fost depuși în Penitenciarul Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.