Un bărbat de 52 de ani și un minor de 16 ani, dați dispăruți

  de Special Arad | 31 martie 2016, 11:25 AM | Frumuşeni | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Doi arădeni sunt căutați de polițiști, după ce au dispărut de la domiciliu. Bărbatul de 52 de ani este din Arad, iar tânărul de 16 ani din Frumușeni.

  DANCI SIMION, de 52 de ani, a plecat de la domiciliul său din Arad la data de 14 martie și nimeni nu știe nimic despre el de atunci. Bărbatul are următoarele semnalmente: 1,65 m., 70 de kg., păr cărunt, ochi căprui, ten măsliniu.
  La data dispariției acesta purta: geacă neagră, bluză de culoare gri, blue jeans, pantofi negri.

  Tânărul CATUNA SERGIU-BOGDAN (16 ani) a dispărut de la domiciliul său din Frumușeni, județul Arad, ieri, 30 martie. Adolescentul are următoarele semnalmente: 1,60 m., 50 de kg., ochi căprui, păr șaten.
  La data dispariției acesta purta: geacă de culoare maron, bluză neagră, bluejeans, pantofi sport negri.

  Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea celor doi, sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad