Un avocat și alți doi indivizi au fost prinși la braconaj, în Săvârșin

  de O. Peniță | 8 august 2015, 1:06 PM | Culise | Recomandările editorilor

  1

  Știri Arad. Polițiștii au fost sesizați de către un cetățean din Săvârșin, prin apelul unic de urgență, în noaptea de vineri spre sâmbătă, că trei indivizi se află în pădurile din zonă, la braconaj. În urma acțiunii care a urmat, cei trei, printre care și un avocat din județul Caraș-Severin, au fost prinși iar armele le-au fost confiscate.

  Interesant e că braconierii „acționau” pe un teren de vânătoare aparținând statului român și nu în pădurea unui ocol silvic privat. De aceea ne vine greu să credem că avocatul a mers la braconaj pe cont propriu, venind din Caraș-Severin și până la Săvârșin fără să aibă un aranjament cu cineva.

  De urmărit…

   

  Fotografia: arhivă.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.