„Nu e Schwartzeneger, nu e Rambo, nu e van Damme, şi nici James Bond, este Elena Udrea în luptă cu Sistemul”. Aşa începe un filmuleţ postat pe Facebook de deputatul Elena Udrea. Plictisită de campania electorală, aceasta a filmat un pamflet în care trage cu pistolul, pe fundalul coloanei sonore din filmul “Misiune Imposibilă”.

„Într-o campanie atât de plictisitoare şi lipsită de zvâc (aşa cum a vrut-o Sistemul), cred că e bine să mai şi glumim. Clipul e un pamflet”, spune Udrea, candidat independent în Capitală.

Filmuleţul începe cu o captură din genericul filmului cu spioni “Misiune Imposibilă” şi continuă cu coloana sonoră a acestuia. Pe fundal, un bărbat rosteşte următoarele cuvinte, în timp ce Elena Udrea trage cu pistolul într-un poligon:

„Nu e Schwarzenegger, nu e Rambo, nu e Van Damme şi nici James Bond, este Elena Udrea în luptă cu Sistemul. A sarit cu paraşuta, s-a plimbat cu telecabina, ştie să tricoteze şi participă la maratoane, toate insa au fost doar un antrenament pentru cea mai mare bătălie a vieţii sale, cea impotriva sistemului. Cu ochi de vultur, precizie chirurgicala si determinare sisifica, Elena Udrea trage la tinta si doboara sistemul dintr-o lovitura. Va reusi oare sa scrie istorie, va reusi sa rapuna ceea ce zeci de barbati inaintea ei nici macar n-au avut curajul de a incerca? Pe buletinul de vot se afla pe pozitia 30, dar la lupta cu sistemul e pe primul loc”

sursa:evz

FILMULEŢUL ELENEI UDREA:

Udrea. Elena Udrea

Într-o campanie atât de plictisitoare şi lipsită de zvâc (aşa cum a vrut-o Sistemul), cred că e bine să mai şi glumim. Clipul e un pamflet. Dincolo de toate, nu uitaţi să votaţi Elena Udrea, poziţia 30 pe lista pentru Camera Deputaţilor din Bucureşti. #ofemeiecât10bărbaţi

Posted by Elena Udrea on Wednesday, December 7, 2016

-, 7 decembrie 2016, 11:58 AM