Tudor s-a sinucis la numai 32 de ani! Era în divorț și a suferit mai multe dezamăgiri

  de Special Arad | 17 noiembrie 2017, 8:05 AM | Regional

  0

  Dirijorul Tudor Ciupeiu, asistent universitar la Facultatea de Arte din Oradea, s-a sinucis în noaptea de marţi spre miercuri, în oraşul său natal, Cluj Napoca. Bărbatul avea doar 32 de ani, dar preda de mai mulţi ani la Universitatea din Oradea.

  Era căsătorit cu o colegă de la facultate, iar împreună au o fetiţă în vârstă de 8 ani.

  Tudor şi-a luat viaţa spânzurându-se cu o funie de creanga unui copac, în zona străzii Câmpului, din cartierul Mănăştur. În jurul orei 2.30, l-a găsit fratele său, cu care dirijorul locuia, de o vreme, în casa lor părintească din Cluj.

  „Tudor a fost un geniu, un specialist de excepţie. Dar nu şi-a găsit locul pe lumea asta”, a declarat, pentru BIHOREANUL, fostul decan al Facultăţii de Arte, Agneta Marcu. Profesoara l-a cunoscut bine pe dirijor, a colaborat cu el şi spune că moartea lui este o mare pierdere pentru lumea artei.

  Colegii dirijorului spun că în ultimii doi ani acesta a suferit mai multe dezamăgiri: mama sa, de care era apropiat, a murit, iar el n-a putut să-şi facă doctoratul la Cluj, aşa cum a dorit, pentru că nu şi-a permis să plătească taxele de studiu, aşa că a urmat unul la Timişoara. Drept urmare, risca să-şi piardă locul de muncă, pentru că nu avea un doctorat în Muzică, aşa cum legea îl obligă.

  În plus, Tudor și Andrada Ciupeiu, şi ea un cadru didactic al Facultăţii de Arte din Oradea, erau în proces de divorţ, cu un prim termen fixat pentru luna ianuarie a anului viitor.

  CITEȘTE MAI MULTE CU CLICK AICI

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.