Trump: Fondurile cheltuite de SUA pentru construirea zidului de la granița cu Mexicul vor fi rambursate de țara vecină

  de - | 6 ianuarie 2017, 3:31 PM | Internaţional

  0

  Președintele ales al SUA, Donald Trump, a criticat vineri relatările din presă potrivit cărora contribuabilii americani vor achita costurile preconizatului său zid de la granița dintre SUA și Mexic, spunând că presa nu a relatat că fondurile americane folosite pentru demararea proiectului său vor fi rambursate ulterior de către țara vecină, transmite agenția de știri Agerpres, citând Reuters.

  „Presa incorectă nu spune că orice bani cheltuiți pe ridicarea (rapidă a) Marelui Zid vor fi rambursați de către Mexic ulterior!”, a scris Trump pe Twitter.

  Potrivit publicației spaniole ABC, un șerif comandant al unei închisori i-a propus lui Trump să-o ofere deținuți ca forță de muncă pentru ridicarea acelui zid, idee față de care organizațiile de apărare a drepturilor omului au protestat vehement, amenințând că se vor adresa justiției.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad