Tren care venea la Arad, deraiat azi noapte! Circulația a fost reluată în această dimineață

  de Special Arad | 25 septembrie 2017, 1:56 PM | Regional

  0

  Incident pe calea ferată, în județul Cluj, duminică noaptea. Trenul InterRegio 1765, Iași – Timișoara, a deraiat înainte de trecerea peste macazele de ieșire din stația Dej Călători. Potrivit CFR Călători, pasagerii și personalul feroviar nu au fost răniți.

  „Călătorii au fost preluați de un alt tren care a circulat pe celălat fir de cale ferată, după verificarea gabaritului și avizul de liberă trecere al colegilor CFR Infrastructură. Echipe de intervenție s-au deplasat la fața locului pentru repunerea vagoanelor pe șine și pentru reluarea circulației în condiții de siguranță. Conducerea Sucursalei Regionale Cluj se află, de asemenea, la locul evenimentului și cercetează circumstanțele în care a avut loc deraierea. Măsurile operative au ca principal scop reluarea circulaţiei trenurilor în condiţii de siguranţă”, transmite CFR Călători, scrie pressalert.ro.

  Circulația trenurilor a fost reluată pe firul 2, în această dimineață.

  SURSA: pressalert.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad