Tramvai deraiat la Podgoria. Traficul este îngreunat

  de Raluca Medeleanu | 21 noiembrie 2017, 9:07 AM | Știri Arad

  1

  Știri Arad. În jurul orei 9:00 dimineața, la intersecția de la Podgoria a deraiat un tramvai, chiar în dreptul părții carosabile. Locul unde a deraiat tramvaiul este un punct de schimbare a macazului. Traficul este astfel îngreunat în zonă, căci doar una din benzile de mers din acea parte a intersecției a rămas liberă.

  La fața locului a ajuns o echipă de intervenție de la CTP pentru a ridica vagonul deraiat și pentru a-l fixa înapoi pe linii. Polițiștii coordonează la ora actuală traficul.

  sursa foto: Radar ARAD.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.