Traficant de pâine, depistat în Moneasa

  de Special Arad | 24 noiembrie 2017, 12:03 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Comunicat. Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice împreună cu polițiștii orașului Sebiș au depistat ieri un transport ilegal de produse de panificație.

  În cadrul unei acțiuni comune desfășurate de polițiștii din structurile mai sus menționate, pe raza localității Moneasa, a fost depistat și oprit un bărbat de 36 de ani, în timp ce transporta cu o autoutilitară 99 de produse de panificație, fără a deține documente legale de proveniență.

  Atât produsele transportate cât și autovehiculul utilizat pentru transportul acestora, au fost indisponibilizate în vederea cofiscării.

  Polițiștii continuă cercetările.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad