Totuși, din păcate, pompierii mai mor câteodată. Cristina Herbei, angajată în cadrul ISU Arad, a murit la doar 42 de ani

  de Alin Olteanu | 17 aprilie 2022, 2:21 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad a anunțat în urmă cu câteva minute o tragedie care a lovit întreaga instituție: „Din păcate, colega noastră Cristina, a plecat de Florii să întregească unitatea pompierilor din cer. Vei rămâne mereu în sufletele noastre, zâmbetul și bucuria care te caracteriza nu o vom uita niciodată. Cristina, odihnește-te în pace, pompierii nu mor niciodată. Dumnezeu, să te așeze în rândul celor drepți”.
  Cristina Herbei este tânăra femeia care a murit. Aceasta avea în jur de 42 de ani, era angajată la serviciul Financiar de mai bine de 20 de ani.
  O boală nemiloasă, descoperită întâmplător, a făcut ca doamna Herbei să se despartă atât de brusc de familia sa.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.