Tom Petty a încetat din viaţă, a anunţat familia artistului

  de - | 3 octombrie 2017, 8:24 AM | Internaţional

  0

  Muzicianul Tom Petty, cunoscut ca lider la formaţiei Tom Petty and the Heartbreakers, în vârstă de 66 de ani, a încetat din viaţă, potrivit unui anunţ al familiei, citat de BBC și News.ro. În ultimele ore au circulat informaţii contradictorii despre moartea sa, după ce a fost găsit inconştient la locuinţa sa din Malibu, cel mai probabil în urma unui infarct.

  „Tom Petty a murit în pace, înconjurat de familie, de membrii trupei şi de prieteni”, a anunţat familia.

  El a fost dus în stare gravă la spital şi a fost conectat la aparate, informaţiile iniţiale legate de moartea sa fiind retractate după ce Poliţa din Los Angeles şi-a cerut scuze pentru că ar fi fost transmise date care sugerau că ar fi încetat din viaţă.

  Iniţial, Variety şi CBS News, anunţaseră că Petty a decedat, pe baza informaţiilor furnizate de surse din Poliţie.

  Ulterior, Poliţia din Los Angeles a scris pe Twitter că nu deţine informaţii conform cărora Tom Petty ar fi murit şi că orice informaţie pe această temă a fost furnizată în mod incorect, cerându-şi scuze pentru orice inconvenient creat.

  Petty a devenit celebru în anii ’70 cu trupa sa Tom Petty and the Heartbreakers, care a lansat mai multe melodii de succes – “American Girl,” “Stop Draggin’ My Heart Around,” “Breakdown,” “Listen to Her Heart”.

  Trupa a fost inclusă în 2002 în Rock and Roll Hall of Fame.

  Petty a avut succes şi ca interpret solo, din această perioadă fiind cunoscută piesa “Freefallin'”.


  Tom Petty şi trupa sa au continuat să cânte împreună în ultimii 40 de ani, iar ultimul spectacol a avut loc lunea trecută, în cadrul turneului aniversar al trupei.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.