Tineri talentați de la Liceul de Artă „Sabin Drăgoi” | Anda Gheorghiţă: „Mi-ar plăcea să fac o carieră din muzică”

  de Special Arad | 19 octombrie 2017, 11:30 AM | Cultură

  0

  Anda Maria Gheorghiţă are 14 ani şi este elevă la Liceul de Artă „Sabin Drăgoi” Arad în clasa IX-a şi studiază Canto – Muzică uşoară de cinci ani. Şi-a descoperit talentul de la vârsta de 8 ani, a fost înscrisă la Palatul Copiilor Arad, unde a urmat cursurile de Canto, timp de 2 ani, după care profesoara de Canto a făcut demersurile necesare în vederea înscrierii la Şcoala Populară de Arte Arad, clasa profesoarei Claudia Ştesco, unde a studiat timp de patru ani.

  anda gheorghita2În ceea ce priveşte timpul liber, Anda spune că nu prea mai există, fiind ocupată de şcoală, studiu şi, acum, repetițiile pentru Balul Bobocilor la care va participa.

  De-a lungul timpului, Anda a obţinut mai multe premii la concursuri locale şi naţionale: Trofeul – Arad Kids talent, Aleea Muzicii – Locul I, Hermanstad Fest  – Locul II şi multe alte trofee și locuri I. „Mi-ar plăcea, bineînţeles, să continui cu muzica şi să fac o carieră din muzică însă mi-ar plăcea să studiez psihologia”, spune Anda.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad