Tim Cook, CEO Apple: „Industria auto va fi supusă unei schimbări majore”

  de - | 21 octombrie 2015, 12:38 PM | Auto

  0

  La evenimentul LIVE WSJD, Tim Cook a vorbit despre viitorul industriei auto, ca întreg, spunând că „atunci când privesc un automobil, văd că software-ul devine o componentă tot mai importantă a maşinii viitorului”.

  Vedem cum maşinile autonome devin din ce în ce mai importante„, spune Tim Cook, adăugând faptul că „Va părea că industria auto va fi supusă unei schimbări majore”.

  Cu toate că CEO-ul Apple nu a confirmat „cu subiect şi predicat” implicarea companiei în proiectul Apple Car, a oferit un indiciu despre posibilităţile din viitor, spunând că „Vom vedea ce vom face pe viitor„.

  Cook a explicat că Apple se concentrează pe termen scurt să le ofere utilizatorilor „experienţa iPhone în maşina lor” prin intermediul sistemului CarPlay, dar că urmează şi un următor pas.

  „Sunt de părere că industria auto se află la un punct de inflexiune pentru o schimbare majoră”, a mai spus Timp Cook.

  Dacă ar fi să ne luăm după evoluţia produselor Apple, cu siguranţă compania va contribui la o schimbare majoră a industriei.

  Apple a fost ironizată destul de dur de către CEO-ul Tesla, Elon Musk, subiectul fiind tocmai maşina viitorului. Musk spunea că Apple nu fură inginerii Tesla, ci mai de grabă, toţi cei care nu rezistă la Tesla, merg la Apple.

  Elon Musk a mers mai departe şi a numit Apple „Cimitirul Tesla”, locul unde lumea merge când renunţă. Acest lucru nu poate decât să întărească speculaţiile potrivit cărora Apple lucrează la un asemenea proiect ambiţios, iar Tesla se simte oarecum „deranjată” de posibila concurenţă, mai mult ca o şicanare, o mică perturbare.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad