Tăriceanu și Chițoiu au venit la Arad să-l prezinte pe Pistru drept noul președinte al ALDE Arad

  de Andrei Fuliaș | 7 decembrie 2017, 1:14 PM | Politikos

  4

  Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, și secretarul general al ALDE, Daniel Chițoiu, au fost prezenți joi, la Arad. Aceștia au participat la o conferință de presă în cadrul căreia l-au prezentat pe deputatul Eusebiu Pistru ca fiind noul președinte interimar al ALDE Arad. Parlamentarul arădean tocmai a trecut de la PNL la ALDE.

  În primă fază, lui Pistru i s-a cerut să reorganizeze filiala arădeană și să o transforme într-una mai performantă. Totodată, parlamentarul spune că, odată cu trecerea din opoziție în tabăra puterii, primul său obiectiv este finalizarea celor două pasaje de pe Centura Municipiului Arad.

  Cine mai lasă PNL pentru ALDE?

  Prezenți la întâlnirea de la Hotel Central au fost și alți oameni importanți din PNL Arad. Printre aceștia, fostul deputat Ion Șcheau, primarul Ineului – Călin Abrudan, primarul comunei Grăniceri – Claudiu Bătrânuț sau fostul președinte al Consiliului Județean – Caius Parpală. În conferință, Pistru a declarat că mai mulți primari ai PNL îl vor urma la ALDE.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Nu sunt de acord cu traseismul politic insa ii inteleg pentru ca sunt disperati de ceea ce se intampla la PNL Arad unde este aceeasi dictatura pe care PSD o instituie la nivel national.
   Nu pot sa il condamn pe un om care se dezice de unul ca Falca mai ales dupa mizeria pe care acesta a facut-o la alegerile PNL.
   Asta nu ii spala pacatele lui Tariceanu si nici ale formatiunii ALDE insa cum e singurul partid cat de cat inrudit, le inteleg logica.

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad