Surpriză în centrul Aradului: s-a închis McDonalds!

  de Lucian Dănilă | 17 noiembrie 2017, 1:57 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  9

  Știri Arad. S-a închis la McDonalds… Nu sună ca și cum s-ar fi închis la non-stop, dar cunoaștem câțiva arădeni pe care această veste pur și simplu i-a alertat. Nu am fi știut nici noi, dar ne-au sunat telefoanele și toți ne spuneau același lucru: „nu știți de ce este închis la McDonalds?”

  Într-adevăr, s-a închis la McDonalds, cel mai cunoscut brand de pe piața arădeană de fast-food. Am dat și noi câteva telefoane și am aflat că este în renovare. Se va redeschide la data de 7 decembrie, deci timp de trei săptămâni, cei care preferă acest gen de mâncare trebuie să se reorienteze.

  Mai multe ce să spunem? S-a închis la McDonalds. E ok?

  Comentarii

    • Lucian,nu pune la suflet…Tu orcum esti si vei ramane printre jurnalistii de de elita a Aradului! Nu permite sa te indispuna orce flecareala! Si iti multumim tie si colegilor tai ca zilnic incasati “bobarnace ” ca sa fim noi informati! Cat despre Mc’Donalds …daca nu s-ar mai deschide in veci cu mancarile lor infecte si cu preturi de ocident,duca-se ..pe pustii !!! ca pe langa ca ne golesc buzunarele aceasta ,nici nu stiu cum sa-i zic; autoservire ?! nu as jigni autoservirile cu mancare gatita care era in centrul Aradului ,la fosta Astoria,si peste drum la in locul fostei cofetarii Victoria dar as jigni acele autoserviri unde cu adevarat se servea mancare gatita ,bio si ieftina o ciorba de burta…025 de bani ,o chifla 10 bani o friptura cu garnitura de legume 2-3 lei,si culmea parinti mei aveau tot 2500 de lei salarul asa cum este si in ziua de azi dupa aproximativ 25 de ani ! si puteai sa mananci pe saturate cu bani putini ,nu te umflai de chimicale si prajeli.Astia au veni in Romania visand ca se vor imbogati asa peste noapte in vreme ce in orce alta tara sunt locuri mizerabile si ieftine raportate la salariile de acolo.

     +19 voturi
     +1
     -1
     • Dacă arădenii nu ar consuma, McDonald nu ar exista!
      În consecință, este o problemă de educație. Asta vor și pe deasupra consideră că este o mâncare „sănătoasă”, ce o dau cu mândrie și copiilor, când ies cu familia la plimbare în weekend. 🙂

      Îi învățăm pe copii în clasa a doua despre mulțime vidă, dar nu le dăm cunoștințe necesare vieții de zi cu zi, să poată lua decizii înțelepte.
      De ex. ce înseamnă să te hrănești cu ceea ce organismul are nevoie și cum o faci.
      Un alt ex. este că permitem să fim bombardați cu reclamele „MINCINOASE” ale multinaționalelor ce vând o gamă largă de produse, ce conțin cantități enorme de zahăr. Cu toate că o mare majoritate consideră că știu despre nocivitatea consumului abuziv de zahăr.

      Și așa putem continua pe sute de pagini.

      Totul ține de educație!
      Iar deciziile zilnice pe toate plalierele din societatea actuală reflectă nivelul de educație. 🙂

      +24 voturi
      +1
      -1
  1. Am lucat pana in iulie 2017 la mc donalds in Arad si aveam carnea de burgheri congelata din anul 2010 , avea termen de garantie pana in 2020. De multe ori aveam pene de curent si am gasit frigiderele dezghetate dimineata pe timpul verii . Cam toate produsele avea 10 ani garantie inclusiv cartofii . Asa ca mai ganditiva cand bagati orice in voi .

   +27 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Distribuie articolul

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad