Sunați urgent la 112 dacă îl vedeți! Este condamnat pentru omor (FOTO)

  de Special Arad | 1 decembrie 2016, 3:17 PM | Regional

  0

  Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unui tânăr de 18 ani, condamnat la 10 ani de pedeapsă privativă de libertate într-un centru de detenţie pentru comiterea infracţiunilor de omor şi port fără drept de obiecte periculoase.

  La data de 19 octombrie a.c., pe numele lui Corjin Francesco, de 18 ani, Tribunalul Timiş a emis o sentinţă penală prin care s-a dispus măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru de detenţie pe o perioadă de 10 ani, pentru comiterea infracţiunilor de omor şi port fără drept de obiecte periculoase.

  Semnalmente: înălţime 1,75 metri, 100 de kg, corpolent, ten măsliniu, aluniţă pe obrazul stâng. În fapt, la data de 4 noiembrie a.c., pe fondul unei altercaţii spontane, cel în cauză a lovit cu un cuţit de vânătoare, în zona toraco-abdominală, un tânăr în vârstă de 22 de ani, care a decedat la scurt timp. Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana căutată este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

  SURSA foto-text: PRESSALERT.RO

  corjin-francesco-crima

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad