Vă mai amintiți Haremul desființat anul trecut la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad? Vă mai amintiți și de cadânele ce roiau în jurul sultanului? Vă mai amintiți cum sultanul interimar, Adrian Țolea, a pus mâna pe iatagan și, într-o criză de identitate și de notorietate, a lovit în stânga și-n dreapta, spintecând Haremul în trei, șase, nouă…? Cu siguranță vă amintiți cum apele s-au liniștit după marea „schizmă” și parea că totul a revenit la normalitatea după care toată lumea tânjea. Speram că am terminat cu destrăbălarea…

Odată însă cu apariția în cortul de război de la CJ Arad a noului sultan, Iustin Marinel Arghir Cionca, unul despre care toată lumea spune că-i mai okoș decât predecesorii săi, dar nu neapărat cu idei mai multe, ci cu scenarii în plus față (chiar) de Ioțcu, încep să reapară domnițele… Unde? Pe te miri unde!

Și-o început ghiciți cu cine? Cu una de-a lor, de-a casei, nevastă de ienicer din oastea sultanului – acum conducător de campanie electorală.

Anul trecut, pe vremea asta, Țolea, într-o acțiune considerată kamikaze atunci, schimba toți cei trei directori ai Spitalului Județean dintr-o lovitură, care avea să-i fie fatală, din această cauză fiindu-i refuzat dreptul de a mai fi președintele Consiliului Județean Arad. În fine… atunci zburau în schema de personal de la Spitalul Județean Arad, doamnele Carmen Neamțu, Nicolina Popa și Mirela Bălan, în locul lor fiind numite (interimar) Monica Puticiu, Carmen Lucuța și Gabriela Macavei.

Acum, la un an de la deja celebra mazilire, noul sultan a trecut la fapte și a făcut prima mutare, aducând-o, cu ordin asupra Mirandolinei Prișcă, înapoi pe Nicolina Popa. Desigur, nu pe postul de Director financiar – contabil, pe care fusese, ci pe unul de șef serviciu financiar, în urma unui concurs (al cărui rezultat poate fi observat mai jos). Dar nu e exclus ca ținta doamnei Popa să nu fi fost doar acest concurs… ci altul…în urma căruia salariul crește simțitor. Și pentru ea și pentru partid.

tabel-concurs-scjua

NOTĂ: Fotografia Nicolinei nu ne aparține. Imaginea este exact așa cum a fost postată de Facebook de către deținătoarea părului blond și decolteului de șef, începând de vineri, al Serviciului Financiar Contabil al Spitalului Județean Arad.

 

Aurel Fidisan, 22 noiembrie 2016, 1:16 PM